Binnenkijken in de badkamer van Dietlinde Deliaert

Binnenkijken in de badkamer van Dietlinde Deliaert

een creatieve kledingontwerpster uit Gent, totale badkamerrenovatie door Dagmar Buysse.

Hoe weet je wanneer je badkamer niet meer past bij je levensstijl?

Als je er zo weinig mogelijk tijd wil spenderen. Voor mij was het dringend tijd voor een nieuwe badkamer. Eerst maakte ik tijd voor een moodboard op Pinterest. Zo wilde ik groene tegels combineren met zwarte accessoires. Via via kwam ik bij Dagmar Buysse terecht. Ik liet mijn gegevens achter op de website en werd al snel gecontacteerd door een badkamerexpert.

Creatieve oplossingen

De badkamerexpert luisterde naar mijn verhaal en gaf mij meteen het gevoel dat hij mij de badkamer kon geven die ik verwachtte. Hij bestudeerde mijn moodboard, dacht mee na over de kleur van de tegels en adviseerde ze horizontaal te plaatsen, zodat de badkamer optisch groter lijkt. Zijn voorstel om een bankje te plaatsen, is een schot in de roos. Ik kan al mijn douchespullen neerzetten en het ziet er leuk uit. En de zwarte kranen en details maken de badkamer helemaal af. Door elk detail is de badkamer een weerspiegeling geworden van mijn persoonlijkheid. Dat vind ik fantastisch!

Een goede tip van de badkamerexpert was een bankje in je douche i.p.v.
een nis.

Zonder zorgen

Dankzij de gedetailleerde planning wist ik elke dag wie er in mijn badkamer kwam werken en wat er ging gebeuren. Mijn collega’s vertelden me dat ik zeker moest rekening houden met vertraging, want zo gaat het altijd. Maar niet bij mij dus. En als ik me toch ergens zorgen over maakte dan stuurde ik een whatsappje of een mailtje en het werd opgelost.

Het is alsof ik elke dag binnenstap in een luxe hotelsuite waar ik zo lang mogelijk wil blijven genieten.

Vrienden, familie, collega’s… heel veel mensen hebben mijn renovatie op de voet gevolgd. Ze vinden allemaal dat de badkamer zo goed bij me past, een echte ‘Dietlinde badkamer’. Een collega denkt er nu ook over na om haar badkamer te laten renoveren. Leuk als je mensen kan inspireren!

Waar ik het meest trots op ben?

Op het totaalconcept van mijn badkamer, alles past zo goed bij elkaar.


Wil je ook zonder zorgen je badkamer laten renoveren? Maak een afspraak met een badkamerexpert. Meer info vind je op dagmarbuysse.be

Spring eens binnen in onze toonzaal! Bekijk meer dan 40 badkamers van dichtbij en laat je adviseren door onze badkamerexperten. Antwerpsesteenweg 693 • 9040 Sint-Amandsberg (Onze ingang vind je links achteraan het gebouw.)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart