Roda Dandy Garden Sofa

Roda Dandy Garden Sofa

Dandy is het pictogram van de traditionele Design Sofa dacht voor het buitenleven: een revolutionair zitsysteem dat alle functies van een overdekte textielbank, zo intiem en vertrouwd bevat, in een volledig totale buitenversie. Roda is nu een referentiemerk in het luxe tuinmeubilair dankzij de ontwerp veelzijdigheid, de technologische innovatie van de processen en de hoogste kwaliteit van de gebruikte materialen, de essentiële maar foundamentele basis voor de realisatie van dergelijke unieke en uitvoerende collecties. Dandy Garden Sofa's worden gekenmerkt door de lichtheid van de structuur en de formele rigor, het Leitmotif van alle compositorische mogelijkheden die dit modulaire sofa-systeem biedt. Dandy is gemaakt in Italië.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart