RODA ASPIC coffee table

RODA ASPIC coffee table

Gegoten beton krijgt vorm en blaast leven in de nieuwe veelzijdige ASPIC tafels van Gordon Guillaumier. Een van RODA's nieuwste producten, de ASPIC-lijn valt op door zijn solide betonstructuur, golvende lijnen en afwerking met zichtbare korreligheid op het oppervlak. De drie nieuwe tafels – twee met ronde bladen in verschillende maten en een grotere ovale versie – zijn enorm veelzijdig; de cementstructuur geeft een gevoel van stabiliteit en duurzaamheid dat contrasteert met de visuele delicatesse van de bovenkant en de concave lijnen van de basis. Zonder poten of voeten maar strakke verticale wanden om het blad te ondersteunen, kunnen ASPIC-tafels op verschillende hoogtes naast elkaar worden geplaatst om ruimtes in volledige vrijheid in te delen; ze vormen ook een aanvulling op zitplaatsen en poefs

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart