Jori

Jori

De golvende beweging van de zitting en de elegante armleggers vormen de perfecte symbiose voor uitnodigend zitcomfort. Een zitmeubel dat sublieme materialen als massieve notelaar en exclusieve stoffen combineert tot uitgesproken visuele schoonheid.

Geïnspireerd door het werk van Scandinavische designiconen en het glooiende landschap met de golvende zee van de Scandinavische kust, rolde het model LAGOM uit de designerhand van Hugo de Ruiter, een onmiskenbaar ‘vintage’ meesterstukje.

‘Lagom’ staat voor het Zweedse ‘bijna perfect’ of ‘in de juiste verhouding’ en treft hiermee de essentie van het ontwerp van Hugo de Ruiter. De golvende lijnen van de zitting en de sierlijk gekromde vlakken van de armleggers ogen naadloos perfect en mooi in verhouding. De designer interpreteert ze als de vloeiende beweging van een golf, net voordat ze zich omkrult en in zee stort.

Het LAGOM model brengt op een subtiele manier het uniek vakmanschap van JORI en de visie van de ontwerper samen. Vormgeving, materiaal en optimaal zitcomfort zijn perfect met elkaar verweven. De zetel is bijzonder licht en vrij compact en laat zich hierdoor vlot combineren op verscheidene plaatsen in het interieur.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart