Jori Rapsody Lounge

Jori Rapsody Lounge

Een onbewoond eiland, midden in de woonkamer. Een stijlvolle lounge als toevluchtsoord voor een powernap of om even te bekomen van de dag. Deze lounge zetel is dè cocooning-versie van de legendarische JORI relax.

Met de RAPSODY lounge versie ontwierp zijn designer Jean-Pierre Audebert een hedendaagse cocoon versie van de klassieke JORI relax. Het nieuwe model komt in alle opzichten tegemoet aan het actuele profiel van de lounge chair fanaat.

Heerlijk ‘fluffy’, enigszins boller en wat minder opgespannen dan de JORI-klassiekers, ziet hij er verleidelijk nestelbaar uit: als een comfortabele schelp, ideaal voor een schuilmoment na een lastige dag of voor een power nap. Het design oogt harmonieus, vloeiend en stijlvol in zijn soberheid en afwerking. Voor wie houdt van een pittig detail, biedt het ontwerp een contrasterende biesoptie rond zetel en poef.

Zowel lounge chair als poef zijn gemonteerd op een centrale 4-ster designvoet, wat het model een extra actueel accent verleent. Trouw aan zijn DNA, heeft JORI ook voor dit model ruim aandacht besteed aan het zitcomfort: de RAPSODY lounge chair is standaard uitgerust met een kipmechanisme, dat je toelaat om zelf te bepalen hoe actief of passief je wil loungen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart