Menu Knitting Chair

Menu Knitting Chair

Ontworpen door Ib Kofod-Larsen, is de iconische Menu Knitting Chair nu verkrijgbaar in een luxe schapenvachtversie

De zeer onderscheidende fauteuil, voor het eerst gelanceerd in een beperkte oplage in 1951, verenigt traditionele vakmanschapstechnieken met moderne technologie om een ​​verbluffend ontwerp van tijdloze, onvergetelijke kwaliteit te vormen. Een opvallend, massief houten frame, in eiken of walnoot, is gecombineerd met uitnodigende Skandilock schapenvacht bekleding; het creëren van een prachtig pronkstuk dat uitnodigt om te gaan zitten, gezellig en ontspannen. Afgewerkt met dezelfde subtiele details als het origineel, zoals de slanke gebogen rug en slimme armuitsparingen die speciaal zijn gemaakt om je ellebogen te laten rusten tijdens het breien, neemt het compacte driehoekige frame niet te veel ruimte in beslag, perfect voor het creëren van een sculpturaal statement in zowel kleinere als grotere woonruimtes. Lees meer over de Knitting Chair in ons Journal.

Materialen & afwerkingen Met was geolied massief eiken, donker gebeitst eiken of walnoot, gebogen multiplex, CAL117 schuim en 17 mm Skandilock schapenvacht, Moonlight 09, Drake 20, Cork 19.

Dimensies Hoogte: 90,6 cm x Breedte: 71,3 cm x Diepte: 66,9 cm Zithoogte: 30cm

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart