Menu Carrie Table Lamp, Portable

Menu Carrie Table Lamp, Portable

Met een slanke, functionele handgreep en een warme lichtbol die zachtjes in een mandachtige basis is genesteld, is de Carrie Portable Lamp overal bruikbaar. Vervaardigd in glas en metaal – met een plastic basisversie beschikbaar voor gebruik buitenshuis – is Carrie uniek vanwege zijn veelvuldige gebruik en veranderlijkheid: het draadloze ontwerp wordt geleverd met een verborgen USB-oplader aan de basis voor eenvoudig opladen. Het warme omgevingslicht is in drie standen verstelbaar en volledig opgeladen blijft hij op de hoogste stand zeker tien uur aan. Gemaakt met vrijheid en flexibiliteit in het achterhoofd, is het verkrijgbaar in een reeks prachtige kleuren.

Om de batterij te sparen, schakelt u de lamp uit tijdens het opladen en laat u deze niet in het stopcontact zitten tijdens gebruik.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart