MENU Brasilia Lounge Chair

MENU Brasilia Lounge Chair

Deze luxe fauteuil, ontworpen door Anderssen & Voll, is opvallend, comfortabel en robuust. Gemaakt met traditionele schrijnwerk technieken, zijn stevige en stevige poten een van de belangrijkste kenmerken.

De luxe fauteuil-lounge stoel van Anderssen & Voll biedt een ongeëvenaard zitcomfort dankzij het robuuste frame en de zachte bekleding. De stoel valt op door: de stevige poten, gemaakt met traditionele schrijnwerk technieken, overdreven armleuningen en de dempende zitting en rugleuning.

Verkrijgbaar in een reeks zachte stoffen, de Brasilia Lounge Chair introduceert stijl en comfort in elke ruimte.

Afmetingen: B96 x D84 x H82 x ZH39cm
Materiaal: frame in massief eiken of walnoot

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart