Menu Bottle Grinder

Menu Bottle Grinder

De vorm, meer in de vorm van een fles, misleidt de gebruiker op een slimme manier om een ​​meer speelse en experimentele interactie met het product aan te moedigen. Het krachtige keramische mechanisme maakt de molen eenvoudig te bedienen en perfect voor een breed scala aan gedroogde kruiden, zaden, zout en peper. Je opent ze eenvoudig, vult ze met heerlijke ingrediënten en sluit ze weer. Met het maalmechanisme aan de bovenkant van de set, zorgt het er ook voor dat je je aanrecht of keukentafel schoon houdt van zout- en pepervlokken die bij de meeste andere molens voorkomen. De Bottle Grinder-collectie is verkrijgbaar in een reeks mooie, zachte Scandinavische kleuren en is nu uitgebreid met toevoegingen van geborsteld messing en gebronsd messing versies

Onderhoudsinstructies: Plaats flessenmolens niet in direct zonlicht. Gebruik een zachte, droge doek om te reinigen. Gebruik voor vlekken een licht afwasmiddel. Gebruik geen reinigingsmiddelen met chemicaliën of agressieve schuurmiddelen. Om luidruchtig malen te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat de molen goed droog is voordat u hem opnieuw vult. Elke set bevat twee flessenmolens

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart