Menu Androgyne Dining Table

Menu Androgyne Dining Table

Als een prachtig monument combineert de Androgyne eettafel natuurlijke materialen tot een opvallend effect. Door de collectie verder te ontwikkelen, versterkt de gedurfde, zelfverzekerde kijk op een eettafel het silhouet van de bijzettafel van de collectie tot grotere proporties. Een tafel die niet geschikt is voor bangeriken, hij vormt een karakteristiek accent in elke ruimte – van een huiselijke eetkamer tot een restaurant of ander verzamelpunt. Natuurlijk of donker gebeitst eiken en kunis breccia stenen tafelblad, de laatste is alleen verkrijgbaar in Ø120, en onderstelopties creëren gewaagde combinaties, complementair of contrasterend in textuur en afwerking.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart