Desalto

Desalto

De Desalto Clay Eettafel is een ontwerp van Marc Krusin. Dit design uit 2015 is niet zomaar een tafel. Het is een sculpturaal kunstwerk dat u ten alle tijden zal blijven intrigeren. Een statement in ieder interieur. Dit effect wordt bereikt door de unieke vormgeving en het materiaalgebruik. Wat meteen opvalt zijn de twee conische vormen die elkaar op een smal middelpunt ontmoeten; een spanningsveld dat verrassend genoeg volledig in balans is en zorgt voor een harmonieuze en rustgevende uitstraling. De unieke vormgeving heeft de tafel veel prijzen opgeleverd. Zo is de tafel bekroond met Iconic Design Award, Good Design Award en een Red Dot Award.

De Clay Eettafel van Desalto kan uitgevoerd worden in tal van materialen en kleuren. De basis is gemaakt van stevig polyurethaan en het blad is van MDF. Dit frame kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Namelijk met een handverspreide dikke pasta van verschillende soorten steen, marmer of metaalpoeder. Het materiaal en de werkwijze maakt iedere tafel uniek. U kunt eventueel ook nog kiezen voor een tafelblad van keramiek, marmer of glas. Al deze varianten zijn er in verschillende afmetingen, zowel rond als ovaal. Er is bovendien een outdoor variant beschikbaar.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart