Marbella Maison stelt Caledonian in Finca Cortesin voor

Marbella Maison stelt Caledonian in Finca Cortesin voor

6 UITERST EXCLUSIEVE DESIGNER VILLAS ONTWORPEN DOOR AWARD WINNEND ARCHITECTENBUREAU VAN MARCIO KOGAN

Deze zuid georiënteerde villas liggen in het epicentrum van exclusief wonen in Zuid-Spanje: Finca Cortesin, gelegen in Casares in Málaga, tussen Marbella en Sotogrande, op een uitgebreid landgoed van 215 hectare dat ook een wooncomplex met privévilla's, een vorstelijk hotel, een golfbaan, een strand, golfclub, spa, vijf eersteklas restaurants en een helihaven met 24-uurs beveiliging herbergt.

Voor wie niet bekend is met dit resort, Finca Cortesin heeft wereldwijd al talloze awards gewonnen en wordt naar verwezen als zijnde het Beste Hotel Resort van Spanje & Portugal, staat op nummer 2 als Beste Hotel Resort van Europa en staat op de 11de plaats in de lijst van ‘Worlds’ Top 100 Hotels’. Bovendien is ook de golfclub van het resort erg gekend als kampioenschapsgolfterrein en in 2023 zal de gerenommeerde Solheim Cup hier doorgaan.

Zoals u kunt lezen bezitten deze villas tal van interessante technologieën, o.a. ook naar stilte/geluid toe. Op aanvraag sturen wij u graag de prijs toe, alsook de volledige catalogus met daarin alle details zoals de gebruikte materialen, merken voor de keuken en badkamers, evenals de grondplannen voor een beter inzicht in de villa’s en de percelen.

Dit kleinschalig wooncomplex, ontworpen door Marcio Kogan en zijn Studio MK27, bestaat uit maar zes eengezinswoningen op percelen van 1.800 m2, allen op een spectaculaire en selecte locatie met uitzicht over de golfbaan en de Middellandse Zee, en werd ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en de unieke mogelijkheid om de woning qua grootte en configuratie aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever.

Isabel Duprat, die al drie decennia internationale erkenning geniet als landschapsarchitect en al lang samenwerkt met Marcio Kogan, was verantwoordelijk voor de tuinen en het zwembad. Het idee was om de architectuur te verbeteren met behoud van de natuurlijke uitstraling van de inheemse vegetatie. Het zwembad zal gevuld worden met kristalhelder water, gefilterd door microsferen, het is vrij van chloor en andere irriterende stoffen en gereinigd met behulp van de nieuwste elektrolysetechnologie.


Marbella Maison Avenida Ricardo Soriano 20, 7/A, 29601 Marbella Tel: (+34) 952 887 750 • info@marbellamaison.com

Marbella Maison by Fortum Vastgoed Kortrijksesteenweg 39, 9830 Sint-Martens-Latem Tel: (0)9 245 43 88 • fortum@marbellamaison.com

    Wenst u meer informatie over dit project?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met Marbella Maison.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart