&Tradition

&Tradition

De Flowerpot VP9 Dark Green is de draagbare variant van de populaire Flowerpot tafellamp van Verner Panton. Met een hoogte van 29,5 cm en een diameter van 16 cm is de lamp met een hoogte van 50 cm iets kleiner dan het origineel. Afgezien van het formaat blijft de lamp trouw aan het oorspronkelijke ontwerp van Panton, bestaande uit twee koepelvormige lampenkappen die tegelijkertijd reflecteren en afschermen tegen het licht.

De lamp wordt opgeladen met behulp van de meegeleverde USB-oplaadkabel, waarna u deze overal in huis mee kunt nemen. De Flowerpot VP9 is uitgerust met een ingebouwd LED lampje en een drietraps dimmer waarmee u kunt kiezen tussen helderheidsniveaus van 100%, 50% en 20%. Het licht is eenvoudig in te stellen met behulp van de bol bovenop de lampenkap, de geleider voor de dimmerfunctie.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart