Ethnicraft stability console umber Mahogany Black chopped+bowl

Ethnicraft stability console umber Mahogany Black chopped+bowl

De Stability console wordt met de hand gemaakt door onze bekwame ambachtslieden. Voor dit proces baseren zij zich op enkele van de oudste artistieke vooroudelijke technieken. Natuurlijke minerale poeders en kleurpigmenten komen samen om de unieke afwerking van deze tafel te vormen. De dikte van het blad zorgt voor een onthullend contrast met het luchtige, metalen onderstel. Eenvoudige lijnen en een gestandaardiseerde hoogte stellen de zuivere schoonheid van goed vervaardigd metaalwerk tentoon.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart