Ethnicraft Square tray side table

Ethnicraft Square tray side table

JASPERS EYERS LEADLIFE
JASPERS EYERS LEADLIFE

De Ethnicraft Square Tray Bijzettafel is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Deze bijzettafel is speciaal ontworpen door Sweitzer om dienbladen uit de collectie van Ethnicaft een prachtige plek in huis te geven. Het blad van de tafel is voorzien van een laag donker houtfineer, waardoor de tafels ook zonder dienbladen goed tot hun recht zullen komen. Deze elegante afwerking geeft de tafel in combinatie met het zwart stalen frame een industriële en tijdloze uitstraling, hierdoor zal de tafel in elk interieur mooi staan.

Het onderstel is gemaakt van staal en heeft een zwarte poedercoating gekregen. Het tafelblad is van zwart gekleurd en gelakt houtfineer en heeft opstaande randen waardoor de dienbladen stevig op de tafel blijven liggen. Dit ontwerp van Sweitzer is uitgebracht in twee afmetingen, en is naast deze twee tafels ook verkrijgbaar als salontafelset. De salontafels in de set verschillen in afmeting met de los bestelbare bijzettafels.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart