Reny Quaruba

Reny Quaruba

De Reny Quaruba is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. Deze houtkachel voor buiten is bekend van het programma Lang Leve de Liefde, waar ze binnen en buiten kunnen genieten van sfeer en warmte! Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 (in deur) tot 4 glaspanelen. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau met vier wieltjes (onzichtbaar) is eenvoudig verplaatsbaar. Het plateau kan daarnaast ook gebruikt worden als opslag voor de eerste voorraad stookhout. Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart