RV-Deco, sterk in stalen deuren & interieur

RV-Deco, sterk in stalen deuren & interieur

Uw betrouwbare partner voor al uw stalen ramen, deuren & interieurwerken

U kan bij mij, Roy Verlez, terecht voor op maat gemaakte stalen deuren en ramen, volledig naar uw wens samengesteld. Ze worden gemaakt, geplaatst en afgewerkt met de grootste zorg.

Schilderen, behangen, gyprocwerken, vloerwerken, badkamerrenovaties behoren tot mijn specialisaties in de interieurwerken.

Wie ben ik?

Ik, Roy Verlez, ben van jongs af aan gepassioneerd door de afwerking van huizen. De afwerking van een huis maakt het uiteindelijk tot een droomhuis. Mijn passie is mijn beroep geworden dankzij de vele praktijkervaring en mijn eenmanszaak RV-deco is dus geen job, maar een passie.

Ik vind het uiterst belangrijk dat een woning perfect afgewerkt wordt zodat de bewoners zich er 100% thuis kunnen voelen en zich geen zorgen hoeven te maken over de afwerking van hun droomhuis. Een huis moet een echte thuis zijn waar men tot rust kan komen en geen bron van frustraties over ontbrekende of slecht afgewerkte elementen.

Ik voer alle werken uit met veel passie en precisie, ik zorg voor een perfecte afwerking van uw droomhuis! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


RV-Deco – Lochristi – 0474 16 48 30 – info@rv-deco.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart