Exclusief genieten van unieke Caraïbische vibes in Spanje

Exclusief genieten van unieke Caraïbische vibes in Spanje

Onlangs lanceerde de toonaangevende vastgoedmakelaar Hip Estates het nieuwe revolutionaire project ‘Santa Rosalía Lake and Life Resort’ gelegen aan de prachtige Costa Cálida in Spanje. Dit luxe resort van meer dan 12 hectare staat synoniem voor exclusief genieten en bestaat uit een uitgesproken groene omgeving met een groot kunstmatig meer en witte zandstranden. Om te weten waarom dit unieke project zo geliefd is bij heel wat Belgen gingen we op bezoek bij Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, dé vastgoedspecialist in Spanje.

We lazen op uw website dat ‘Santa Rosalía Lake and Life Resort’ een ongelofelijk groot verkoopsucces is. Hoe verklaart u de enorme interesse voor dit project?

In juli startte bij Hip Estates de verkoop van het wondermooie project ‘Santa Rosalía Lake and Life Resort’. Onmiddellijk na de lancering stond onze telefoon roodgloeiend en liepen onze mailboxen al snel vol met vele aanvragen. In de eerste maand van de lancering werden reeds meer dan 30 villa’s en appartementen verkocht waarbij na enkele dagen fase 1 al was uitverkocht. Dit succes is ongezien. Algemeen is er een grote interesse vanuit de Europese markten, met België op kop. Kopers zijn bijzonder gecharmeerd door dit nieuwe resort met zijn uitgesproken Caraïbische vibes. De immense groene tuinen, de tot de verbeelding sprekende lagunes en eilanden met palmbomen bezorgen ‘Santa Rosalía Lake and Life Resort’ een ongekend paradijselijk karakter. Een exclusieve setting die volledig in lijn ligt met de Spaanse droom van heel wat Belgen.

Wat maakt ‘Santa Rosalía Lake and Life Resort’ exceptioneel tegenover andere projecten in Spanje ?

‘Santa Rosalía Lake and Life Resort’ herdefinieert het concept ‘resort’. Het domein is ontworpen als een grote aangelegde groenzone die de bewoners het gevoel geeft in een oneindige tuin van Eden te leven. Centraal in het resort bevindt zich het grootste kunstmatige meer van Europa. Een turquoise lagune van maar liefst 16.000 vierkante meter met twee paradijselijke eilanden omgeven door witte zandstranden zorgt voor een buitengewone tropische sfeer zoals op de Caraïben. Bovendien is dit prachtige resort uitermate goed gelegen in één van de meest populaire regio’s van Spanje voor tweede verblijven. Costa Cálida is een regio met alle voorzieningen die vlot bereikbaar is via de luchthavens van Murcia en Alicante op amper twee uren vliegen vanuit België. Een regio voor de échte levensgenieter die gemiddeld meer dan 300 dagen per jaar van zon kan genieten. “ De prachtige groene tuinen, de tot de verbeelding sprekende lagunes en eilanden met palmbomen bezorgen ‘Santa Rosalía Lake and Life Resort’ een ongekend paradijselijk karakter. Een exclusieve setting die volledig in lijn ligt met de Spaanse droom van heel wat Belgen. ”

Welk vastgoedaanbod mogen potentiële kandidaat-kopers verwachten?

De luxe villa’s Almendro liggen langs het meer en hebben een adembenemend uitzicht op de natuur. Ze worden gebouwd op een terrein van 238 tot 253 vierkante meter. Deze villa’s vanaf 334.000 Euro met een strak design en de modernste snufjes beschikken over drie slaapkamers, drie badkamers en een eigen zwembad. De elegante villa’s Lavanda vanaf 262.000 Euro hebben grote raampartijen die zorgen voor een maximum aan ruimte en licht. Deze villa’s Lavanda komen op een terrein van 140 tot 254 vierkante meter en beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers. De appartementen Madreselva vanaf 180.000 Euro liggen vlakbij het fantastische landschapszwembad in een stijlvol aangelegde tuin op 200 meter van het meer. Met twee slaapkamers en twee badkamers, zelfs drie slaapkamers in de hoekappartementen, bieden deze appartementen van 80 tot 102 vierkante meter families alle comfort. Ruime balkons of terrassen laten de bewoners optimaal genieten van de groene omgeving.

Hip Estates is al jaren dé vastgoedspecialist voor Spanje. Wat maakt jullie als vastgoedkantoor zo uniek ?

Als Belgische makelaar met een officiële BIV-erkenning begeleiden we al meer dan 25 jaar onze klanten op een persoonlijke manier tijdens de zoektocht naar hun gedroomde tweede verblijf of investeringseigendom in Spanje. Ons breed uitgewerkt aanbod, dagdagelijkse ervaring op het terrein en enorme kennis van de Spaanse vastgoedmarkt zijn hierbij doorslaggevende troeven. Naast het volledige parcours van bezichtigen en vervolgens de aankoop met de bijhorende administratieve afhandeling kunnen we onze klanten ook integraal begeleiden bij de effectieve inrichting. Indien u dit wenst kan u ook beroep doen op onze verhuurdienst. Wie bij Hip Estates aanklopt kan dus rekenen op een betrouwbaar en gedreven team dat klantentevredenheid bijzonder hoog in het vaandel draagt.


HIP Estates – T 03/283.87.87 www.hipestates.com | www.santarosalia.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart