Artifort

Artifort

Gecomponeerd als samenspel tussen twee archetypische vormen: ontdek eetkamertafel Clarion van Artifort. Het ontwerp van de Artifort Design Group stamt uit 2019 en biedt maximale bewegingsvrijheid in de eethoek door middel van zijn centraal geplaatste ronde trompetvoet.

Eettafel Clarion is een interessant samenspel tussen elegante rondingen die samen een sierlijke compositie vormen. De ronde, ovalen of pilvormige vorm van het tafel wordt benadrukt door de bol afgeronde randen van het tafelblad. Dit, op het eerste oog onopvallende detail, versterkt het solide en tevens elegante karakter van de Clarion.

Eettafel Clarion van Artifort is naar wens te componeren met de keuze uit diverse vormencombinaties en afwerkingen. Het tafelblad van Clarion is verkrijgbaar in massief eikenhout, eikenfineer multiplex in standaard olieafwerking of eikenfineer multiplex met een HPL Nano-afwerking. Het onderstel van de tafel is af te werken in één van de Artifort structuur poedercoatkleuren. Ontdek de mogelijkheden van eettafel Clarion van Artifort bij CILO.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart