Muuto

Muuto

Deze Muuto Dots Set bevat vijf kledinghakenin metaalkleur goud en bestaat uit 3 Dots met een doorsnede van 2,7 cm, 1 Dot met een doorsnede van 3,9 cm en één met een doorsnede van 5 cm.

De Muuto Dots Kledinghaken zijn een ontwerp van Lars Tornøe. De vrolijke Dots staan trendy aan de muur en nodigen uit om uw jas of tas aan op te hangen. U kunt de Dots zelf samenstellen in verschillende maten en kleuren. U bepaalt zelf in welk patroon u ze ophangt aan de wand, deur op of een andere plek. De ronde kledinghaken kenmerken zich door puurheid en eenvoud en worden gemaakt van massief eiken of essenhout. Dit hout wordt zorgvuldig geselecteerd, want oneffenheden mogen niet voorkomen in het design. Nadat het hout gepolijst is, wordt het afgewerkt met een olie of een laagje verf.

De bevestigingsschroeven worden meegeleverd. Schoonmaken met licht bevochtigde doek.

Muuto bundelt haar krachten met bekende designers om tot originele ontwerpen te komen. De Noorweegse Lars Tornøe kwam met het design van The Dots, die tot op heden een groot succes zijn. Tornøe studeerde in 2006 af aan de Bergen National Academy of the Arts and Design. Van 2006 tot 2010 was hij onderdeel van het designduo Tveit & Tornøe, maar nu heeft hij zijn eigen designstudio in Noorwegen.

Wie op zoek is naar een innovatief en vooruitstrevend bedrijf is aan het goede adres bij het jonge designlabel Muuto. Muuto straalt moed, vakmanschap en esthetiek uit. Een nieuw licht laten schijnen op het huidige Scandinavisch design is hun doel. Dat Muuto te herleiden is naar het Finse muutos – ofwel ‘nieuw perspectief’ – is daarom zeker geen toeval. De alom vertegenwoordigde passie voor design en artistieke gewaagdheid zijn steeds opnieuw terug te binnen de collectie.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart