Ofyr Tablo

Ofyr Tablo

Ofyr Tabl'O. Ontdek al het mooie van Ofyr, maar dan in een compact tafelmodel. De dubbelzijdige kookplaat heeft weinig olie nodig, wat resulteert in heerlijk gezond eten. Gestookt met de Ofyr kokosbriketten blijft Ofyr Tabl'O lange tijd warm.

De OFYR Tabl'O is een tafel-grill geschikt voor 2 tot 6 personen. De stijlvolle grill heeft een diameter van 40 cm en ligt op een hitte-resistent bord. De Tabl'O werkt op kokos briketten. Deze briketten blijven lang heet voor extra lang tafelplezier. Er wordt een fire-starter bijgeleverd om de briketten makkelijk aan te krijgen. De Tabl'O zit verpakt in een makkelijke meeneem en opberg verpakking.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart