De mooiste zwembaden stelt een realisatie van BORD DE MER voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van BORD DE MER voor..

Polypropyleen rooftop pool biedt een uniek luxegevoel en prachtig uitzicht over Antwerpen-Zuid

This must be heaven or at least one step closer to it! Rooftop pool by BORD DE MER!
Een grijs polypropyleen skimmerzwembad tovert dit dakterras om tot een plek waar een gevoel van luxe en wellness overheerst. Hier kan je dobberend in je zwembad genieten van een prachtig zicht op Antwerpen Zuid! Dit luxe zwembad werd voorzien van een plage met aansluitende hoektrap, LED onderwaterverlichting en een automatisch rolluik. De jetstream laat je genieten van een weldoende massage maar je kan er ook mee aan de slag om je conditie te verbeteren.
BORD DE MER bouwde dit zwembad met oog voor het kleinste detail.

Onze meerwaarde

Een zwembad van BORD DE MER is een investering. In uw huis, in uw tuin, maar vooral in uzelf. Wij willen een meerwaarde zijn in de zwembadsector, de aanvulling die uw tuin compleet maakt. Dit doen we dankzij enkele concrete voordelen:

  • Ons magnetisch zwembadrolluik. Zo komt de esthetiek van uw zwembad volledig tot zijn recht en blijft alles 100% veilig.
  • Onze lokale productie in de Benelux. Uw BORD DE MER wordt dus gegarandeerd duurzaam en lokaal geproduceerd.
  • Onze technische installatie met IP66-gecertificeerde stuurkasten, een digitale programmatie van tijd, de keuze uit verschillende regimes (winter en zomer) en debieten, een geluidloze watergekoelde zwembadpomp, … U merkt het: een BORD DE MER is niet zomaar een zwembad.
  • Levenslange garanties. Loopt er iets mis? Wij blijven te allen tijde voor u klaarstaan.
  • Onze ambassadeurs. Zo tevreden over uw BORD DE MER dat u ons wilt aanraden? Daar wordt u zelf ook voor beloond!

Zwembad op maat

Onze zwembaden worden voor u op maat gemaakt, ofwel op basis van een van onze drie prijsefficiënte exclusieve modellen, ofwel volledig naar eigen wens. U beslist dus zelf over de uiteindelijke oppervlakte en diepte van de kuip.

Het productieproces van onze modellen is deels gestandaardiseerd. Hierdoor zijn wij in staat om u een uniek design aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De afwerking kunt u verder naar eigen wensen en smaak ontwerpen.

Laat u uw creativiteit liever volledig de vrije loop? Of wil u van de standaardoppervlakte en -kleuren afwijken? Dan kunnen wij uw zwembad ook volledig op maat maken. Wij gebruiken polypropyleen om onze zwembaden mee te vervaardigen, een erg soepel materiaal die in zowat elke mogelijke vorm gelast kan worden. Bij de standaard uitvoering heeft u keuze uit 4 verschillende kleuren. Wilt u zich echter onderscheiden dan zijn er optioneel nog meer dan 210 verschillende RAL-kleuren beschikbaar. En ook de trap, strandbank en zwembadbodem kunnen naar eigen smaak en wens worden vormgegeven.

Waarom polypropyleen?

Steeds meer mensen kiezen voor een polypropyleen zwembad (of een pp-zwembad) in plaats van voor polyester of epoxy. Polypropyleen heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het materiaal is iets duurder in aankoop, maar is chemisch resistent en dus ongevoelig voor osmose. Uw zwembad is dus erg onderhoudsvriendelijk en blijft veel langer mooi. Zo blijft uw zwembad een esthetische oase van rust waarmee u kan pronken.

De voordelen van polypropyleen op een rijtje:

  • Soepele en vrijwel onbreekbare structuur
  • Geproduceerd volgens de strenge DIN & ISO-normen
  • Van nature uit antibacterieel
  • Osmosevrij. Na verloop van tijd worden polyester kuipen aangetast door osmose en krijgt u zwarte bubbels in uw eens zo stralend heldere kuip. Zo’n reparatie kost al snel enkele duizenden euro’s, iets waar u bij polypropyleen geen last van zult hebben.
  • Kleurvast tot in de kern, jaar na jaar
  • Volledig op maat gemaakt, alle RAL-kleuren mogelijk
  • Milieuvriendelijk: 99% recycleerbaar en geen schadelijke stoffen bij verbranding

Een zwembad van polypropyleen is een investering

In uw huis, in uw tuin, maar vooral in uzelf. De prijs ligt doorgaans iets hoger, maar die haalt u er dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd uit.

Plaatsingsdienst

Het leukste moment tijdens het hele aankoopproces is eindelijk aangebroken: we komen uw zwembad plaatsen! Bij BORD DE MER hoeft u vanaf dan bovendien niet al te lang meer te wachten om een verfrissende duik te nemen. De kuip van uw zwembad wordt immers op voorhand gefabriceerd en in monoblok afgeleverd.

Daarna kunnen onze zwembaden binnen de week in uw tuin geïnstalleerd worden. Omdat het weer de plaatsing soms bemoeilijkt, hanteren we echter een richtperiode van twee weken. Wij komen uw zwembad steeds zelf plaatsen, we werken niet met onderaannemers. Zo komt u niet voor vervelende financiële verrassingen te staan en behouden wij de controle over alles.

Voordat we uw zwembad plaatsen, zorgen we uiteraard eerst voor de nodige
grondwerken. Na de plaatsing stabiliseren we de kuip en sluiten we het
zwembad aan op de benodigde faciliteiten.

Voordat we uw zwembad plaatsen, zorgen we uiteraard eerst voor de nodige grondwerken. Na de plaatsing stabiliseren we de kuip en sluiten we het zwembad aan op de benodigde faciliteiten.


Ambachtenlaan 21/7
3001 Heverlee (Leuven)

T: 016 43 91 87
E: sales@borddemer.eu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart