De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Van Eeckhoudt Zwembaden voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Van Eeckhoudt Zwembaden voor..

Prachtig inox buitenzwembad als helblauwe parel in een exotische tuin

Vanuit de woning en tuin heb je een spectaculair zicht over over dit inox buitenzwembad. Dit inox skimmer zwembad meet 10m x 4m en is voorzien van LED onderwaterverlichting met afstandsbediening, een hoektrap en een automatisch polycarbonaat solar rolluik eveneens met afstandsbediening. De waterzuivering gebeurt door middel van een automatische ph & chloor regeling en ionisator met UV lamp. De filtering van het zwembadwater gebeurt met een zandfilter met timerfunctie en winterregeling. Dit buitenzwembad kan hierdoor op 3 programma’s gestuurd worden. Het water wordt bijgevuld door middel van een handmatige timer. Alle circuits zijn apart te regelen.

Van Eeckhoudt maakt uw inox zwembad, zwemvijver, jacuzzi op maat, renoveert uw bestaand zwembad en zorgt voor een tot in het detail uitgewerkte randafwerking.

Dankzij de jarenlange ervaring en grote toewijding van onze vakbekwame medewerkers kunnen we vrijwel elke droomwens op dit gebied realiseren.

In 1955 werd Van Eeckhoudt opgericht en sinds 1993 wordt het bestuurd door de gebroeders Jan & Luc Van Eeckhoudt. De activiteiten werden door de jaren heen echter sterk uitgebreid.Vandaag de dag zijn we de geschikte partner voor machinebouw en productie van machine-onderdelen, alsook voor wooninterieur en zwembaden. Een team van 30 vakmensen, ingenieurs/ontwerpers, metaalbewerkers en installateurs maken dagelijks hun reputatie waar.

Bezoek onze toonzaal

Patatestraat 100
1861 Wolvertem

Routebeschrijving

Contact
Jirky Van den Bergh
0479 47 82 58 jirky@vaneeckhoudt.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart