Vabo deuren, Laat u verrassen door ons ruim aanbod binnendeuren!

Vabo deuren, Laat u verrassen door ons ruim aanbod binnendeuren!

Waarvoor kun je bij vabo deuren terecht?

Vabo Deuren geldt vandaag als dé regionale referentie op het vlak van binnendeuren. Zowel particuliere klanten als professionals uit de bouwwereld zijn hier welkom. Wat de klanten hier vooral op prijs stellen, is onze persoonlijke aanpak en begeleiding. Wij doen zeker niet aan routinewerk. Elke situatie is voor ons uniek en wij staan erop om voor elke klant voldoende tijd te nemen en samen hun plannen te bespreken. Uit ons ruim assortiment binnendeuren kunnen we iedereen wel iets bieden. Onze naam staat nu meer dan ooit voor ervaring, expertise en een ongewoon breed aanbod aan binnendeuren op maat voor alle smaken en budgetten.

1. ONS AANBOD

Wij bieden allerhande binnendeuren aan. U kan bij ons terecht voor zowel schilderdeuren als voor gelakte -, fineer – en massieve deuren tot glazen deuren en smeedijzeren (stalen) deuren. Deze kunnen zowel als schuifdeur, pivoterend of een gewone draaideur voorzien worden. Ons aanbod kunt u ervaren in onze showroom. We hebben ons bewust gespecialiseerd op enkel binnendeuren, we willen één ding doen en dit dan ook meteen zeer

2. GROTE KLANTBETROKKENHEID

Het Vabo-verhaal eindigt niet met een mooi aanbod en een knappe showroom. Onze mensen denken actief mee met de klant en we kijken hoe we aan de wensen kunnen voldoen. Daarbij nemen we telkens in acht wat de technische mogelijkheden zijn. Bij grotere werven, waarbij de klant ons via een aannemer doorgestuurd wordt, overlopen wij samen de keuzes, draairichtingen, vloerovergangen enz… Wij nemen daarna contact op met de aannemer en wijzen hem op alle aandachtspunten. Onze projectleiders garanderen een professionele opmeting en controleren ter plaatse nog even of alles technisch kan zoals de klant het wenst. Bij grote projecten volgen onze projectleiders de werven systematisch op en zorgen voor een tijdige en professionele oplevering. Onze eigen plaatsingsteams bestaan uit mensen die reeds jaren in het vak zitten en de plaatsing dus met de grootste deskundigheid uitvoeren. Dit is zeker één van onze grootste troeven!

3. HOE GAAN WIJ TE WERK?

Klanten kunnen tijdens de openingsuren gewoon even binnenspringen in onze showroom onze adviseurs staan steeds voor hen klaar. Het kan natuurlijk altijd onvoorzien druk zijn, daarom adviseren wij wel om via onze website een afspraak vast te leggen, we hebben hiervoor een zeer handige tool. Bij aankomst laten we u rustig even inspiratie opdoen, waarna we u met de nodige uitleg rondleiden in onze showroom. Vervolgens maken we voor u graag offerte op om deze samen te bespreken. Na het vinden van uw ideale deur gaan we over tot een vakkundige plaatsing. Doorheen dit proces staan wij steeds met de nodige kennis voor u klaar!


OPENINGSUREN Dinsdag tot vrijdag: 9u30 – 12u en 13u – 18u Zaterdag: 9u -17u (doorlopend open) Zondag en maandag: gesloten Meensesteenweg 463 I 8800 Roeselare I +32 (0)51 254 725 I info@vabodeuren.be – www.vabodeuren.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart