Kristalia

Kristalia

Brioni is een collectie poefs en fauteuils in lounge- en daybed-versies, die de naam draagt ​​van de beroemde Adriatische archipel, alsof het kleine eilandjes zijn die boven de zee liggen. Hun ontwerp onderscheidt zich door de donkere band die de basis bedekt en zo voorkomt de coating niet in direct contact komt met de grond. Deze coating is gemaakt van Sunbrella®, een vlekbestendige, ademende, UV-bestendige en waterafstotende stof. Deze voetenbankjes en fauteuils zijn zacht en comfortabel dankzij de zachte polyester vulling en kunststof latten, ingesloten in een waterafstotende omkasting. Ze zijn ook licht en gemakkelijk te verplaatsen om een ​​oneindig aantal composities voor buiten te creëren, waarbij ze spelen met de verschillende vormen en maten en met de verschillende beschikbare kleuren.

Verkrijgbaar bij Vandella Lochristi-Maldegem en T’Hooft, Drongen-Baarle

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart