&Tradition

&Tradition

De Drawn HM4 stoel van & Tradition speelt een belangrijke rol in de designgeschiedenis van Denemarken. Ontworpen in 1956 door het duo Hvidt & Mølgaard, is het niet alleen een geweldig voorbeeld van Scandinavisch design uit het midden van de eeuw, maar ook de uitdrukking van de Scandinavische levensstijl bij uitstek. De elegantie van de klassieke eetkamerstoel wordt gecreëerd door de hoogwaardige natuurlijke materialen die in een ambachtelijk proces worden gevormd en verwerkt. Simpele maar verfijnde details zoals de gebogen rugleuning of de zitting van papiergaas zorgen voor een harmonieus totaalbeeld en bieden tegelijkertijd een aangenaam zitcomfort.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart