Peter Plan, jouw specialist voor interieuradvies, styling, decoratie, coördinatie bij verbouwingen!

Peter Plan, jouw specialist voor interieuradvies, styling, decoratie, coördinatie bij verbouwingen!

Een stijlvol gezellig interieur, vroeg of laat willen we het allemaal, liefst met een leuke en eigentijdse aankleding. Helaas zijn nieuwbouw-, renovatie- en interieurprojecten enorme tijdvreters. En laat tijd net ons kostbaarste goed zijn. Bij dat soort uitdagingen springt Peter Plan graag voor jou in de bres. Gewapend met tonnen ervaring in de vastgoedsector, verlossen wij je bij nieuwbouw-, renovatie- en interieurprojecten van alle kopzorgen.

Als centraal aanspreekpunt volgen we je project tot in de kleinste details op, met respect voor een minutieus uitgekiende planning. Daarnaast geven we je graag ook advies over een originele en smaakvolle aankleding van elke ruimte. Vaak ‘out of the box’ en gedurfd, maar altijd met gevoel voor stijl en klasse. Wanneer je ons carte blanche geeft, zijn we verrassend inventief en voelen we ons helemaal in ons element. Wedden dat je het je niet zal beklagen?

1. COÖRDINATIE

Goede afspraken maken goede vrienden. En een duidelijk afgebakend plan is essentieel bij elk nieuwbouw- of renovatieproject. Vanuit die optiek fungeert Peter Plan als het enige aanspreekpunt naar onderaannemers toe voor bouwpromotoren, handelaars of particulieren. “In het ideale geval worden we in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project betrokken, zodat we een tot in de puntjes afgewerkt plan kunnen voorleggen en met alle betrokken partijen op een vlotte en prettige manier samenwerken. Op die manier weet iedereen waar hij aan toe is. En kan jij, als klant, op het eind van de rit van een volledig uniek afgewerkt pand genieten."

2. ADVIES & STYLING

Een prachtige nieuwbouw of een geslaagde renovatie kenmerkt zich onder meer door een aantrekkelijke aankleding van de binnenruimtes. Van zodra we weten welke richting je uit wil, gaan we aan de slag en stellen we meubelen, verlichting en wanddecoratie voor die harmonieus op elkaar aansluiten. Op basis van duidelijke, transparante offertes houden we uiteraard ook het budget in het oog, zodat het interieur op esthetisch én functioneel vlak helemaal aan jouw verwachtingen voldoet en zelfs overtreft! Want iedereen verdient een uniek en origineel interieur!

3. UITVOERING

De juiste keuzes, een strakke planning en alle onderaannemers op elkaar afstemmen, zijn de basis voor een succesvol project. Voor de uitvoering maken we moodboards om de klant al te laten voelen hoe het eindresultaat er uit zal zien.

Droom jij ook van een nieuw inspirerend interieur maar heb je geen zin of tijd om zelf nieuwe combinaties samen te stellen? Geef het met een gerust hart door aan Peter Plan, zonder dat dit jou extra hoeft te kosten, integendeel!

Neem een kijkje op www.peterplan.be en ontdek er onze realisaties!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart