CaneLine

CaneLine

Space is een loungeconcept in een eigentijds, typisch Scandinavisch design. Het concept voegt een nieuwe dimensie toe aan modulaire loungebanken, waardoor u materialen en functies kunt mixen en matchen en zo de algehele look kunt veranderen.

Hoewel Space de ideale loungebank is, kunnen de rug- en zijmodule worden omgevormd tot een bijzettafel, zodat er zelfs een zonnebank van kan worden gemaakt. De tafelbladen zijn er in verschillende materialen, afhankelijk van de uitstraling die je wilt.

De bekledingsstof is zacht en comfortabel Cane-line AirTouch, terwijl onze kussens zijn voorzien van ons populaire QuickDry & Airflow-systeem. Het innovatieve en moderne loungeconcept is ontworpen door het Deense designduo Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart