Buitenleven is een levensstijl

Buitenleven is een levensstijl

De dag dat buitenmeubelen voor het eerst uit hun lange winterslaap tevoorschijn komen, is een dag waar velen naar uitkijken. Het buitenleven is heel belangrijk geworden. Het is een levensstijl. Met zijn allen willen we tijd en geld spenderen aan ons exterieur. Een etentje met vrienden in de tuin of een boek lezen onder een stralende zon zijn maar enkele dingen om naar uit te kijken.

Andy Baudewyn van Rechts van de kerk volgt van nabij de tendensen op. Met de ‘Back to nature’ trend spenderen we steeds meer tijd buiten. We zitten niet alleen in de tuin maar we koken en eten ook buiten. Het comfort dat we in ons interieur willen, trekken we ook door naar buiten. Ik schuim internationale beurzen af op zoek naar duurzame, kwalitatieve merken en verrassende nieuwigheden”, aldus Andy Baudewyn.

Rechts van de kerk verdeelt naast Viteo, Bas Talpe ook merken zoals Dedon, Extremis, Kettal, Fast, Oasiq, B&B Italia en Fermob. Vanaf 2014 startte Rechts van de kerk met het Belgische merk Tribù. Parasols, beelden, ornamenten en heel mooie potten van Atelier Vierkant, Domani en West14 maken het aanbod compleet. Nieuwste aanwinst in het ruime assortiment is het buitenmeubilair van Piet Boon en Gandia Blasco. En over deze laatste willen we nu graag een beetje meer vertellen..

Gandia Blasco

Deze Spaanse tuinmeubeltopper zit al ruim 75 jaar in het vak en heeft in die periode meer dan de weg naar boven geplaveid. Maar geen haar op het merk zijn hoofd dat eraan denkt om op hun lauweren te rusten. Integendeel, voor het eerst in de lange loopbaan van Gandiablasco wijkt het af van hun geliefde en stijlvolle wit, en gaat het ook andere kleuren aluminium verwerken in zijn collecties.

José Gandia Blasco stichtte de tuinmeubelproducent in 1941, gaf het nieuwe label zijn familienaam en tot op de dag van vandaag is het nog steeds een familiebedrijf. En een alom gekende waarde die prachtige aluminium tuinmeubelen maakt met rijkelijk gestoffeerde zitkussens en diverse kleuren.


Rechts van de kerk Pastoriestraat 3 9800 Meigem 0475/53 53 99 info@rechtsvandekerk.be www.rechtsvandekerk.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart