Topburo en Pand192, totaalinrichting van kantoor- en woonruimtes

Topburo en Pand192, totaalinrichting van kantoor- en woonruimtes

Topburo, opgericht in 1978, is actief en gekend op het gebied van kantoor- en totaalinrichtingen. Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in kwalitatieve, duurzame en ergonomische totaalprojecten, en dit voor zowel woon- als werkruimtes. Met een gedreven team van ontwerpers, interieurarchitecten en verkopers verwezenlijken wij de woon- of werkdroom  van onze klanten.

Vepa_Project IVC_open space

Daarnaast beschikt Topburo over een geïntegreerde logistieke dienst en montagecel, zodat wij zelf van begin tot einde de perfecte afwerking kunnen garanderen voor onze klanten. Wij creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en ergonomie op de eerste plaats komen en laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën, in een vlotte samenwerking met vele gerenommeerde leveranciers.

Durlet-tafel

De sfeer en beleving van de werkomgeving is bepalend voor u, uw medewerkers en klanten. Onze missie bestaat er dan ook uit om u via een persoonlijke en professionele begeleiding te ondersteunen in uw zoektocht: van los meubilair tot een totaalconcept waar alles op elkaar werd afgestemd.

Durlet-buenavista

Hoewel Topburo al langer inzette op woonruimtes, is er sinds kort ook een volwaardige (privé-) wooncomponent aan verbonden. Onder de noemer Pand192 kunt u nu terecht om uw woondroom aan al uw wensen en verwachtingen aan te passen.

Durlet -Ticino-corner

Ons team zal u graag begeleiden en adviseren, om samen de mooiste woonconcepten en meubelstukken in te passen in uw woonplannen. Wij maken voor onze klanten een 3D – voorstelling en geven graag advies over kleuren, concept, verlichting, vloeren, akoestiek, etc.


Gentsesteenweg 194/1 – 9800 Deinze I +32 (0)9 224 09 69 info@topburo.be I www.topburo.be

Openingsuren: maandag – vrijdag: 9:00 – 17:00 andere dagen en uren: op afspraak

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart