Vastgoedgroep Degroote lancering fase II The waves ‘Salt’

Vastgoedgroep Degroote lancering fase II The waves ‘Salt’

Bent u op zoek naar uw droomappartement aan de kust, waar u elke morgen wakker wordt met een instant vakantiegevoel? Dan is  The Waves in Oostende dé place-tobe. Dit luxueuze nieuwbouwproject bestaat uit 4 solitaire residenties die elegant meanderen langs de Belgische kustlijn. Zijn toplocatie tussen de zee en de groene Golf Course in combinatie met een hoogstaande en opvallende architectuur, maken van  The Waves een bijzonder aantrekkelijk woonproject. Dit zowel als vaste bewoning of als tweede verblijf.

 The Waves, hier woont u op het ritme van De Stad aan Zee

Er worden momenteel heel wat grote nieuwbouwprojecten gerealiseerd aan de Belgische kust. Wat maakt van  The Waves zo’n succesverhaal? David Degroote: “De unieke locatie van  The Waves aan de Troonstraat in Oostende, tussen de zee en de groene Wellington Hippodroom maken dit woonproject erg gegeerd bij de kopers. Hier woont men luxueus in alle rust, maar toch ook op wandelafstand van het commerciële centrum, het nieuwe zwembad, de stedelijke bibliotheek en de bioscoop. Als bewoner geniet je hier van royaal zeezicht of van een exclusief zicht op de groene long van de Wellington Golf Course.

Daarnaast stellen we ook vast dat er heel veel vraag is naar appartementen met een verfijnde afwerking en kwaliteitsmaterialen, zoals gepolierde beton en aluminium schrijnwerk. Dankzij de verzonken raamprofielen lopen binnen en buiten hier ook naadloos in elkaar over. De panoramische ramen zetten die ruimte nog eens extra in de verf. Van de eerste fase ‘Sea’ werd in amper anderhalf jaar reeds driekwart van de 118 woonappartementen verkocht. Door deze ongeziene succesvolle verkoop hebben we beslist om de tweede fase ‘Salt’ versneld te lanceren. Dit geeft ons de mogelijkheid de bestaande wachtlijst weg te werken. Hieruit blijkt dus nog maar eens dat kwalitatieve en ruime woonappartementen aan de kust erg in trek blijven, zowel als vaste bewoning, tweede verblijf of als investering."

“De versnelde lancering van de tweede fase zorgt ervoor dat we onze wachtlijst kunnen wegwerken.”

Met zijn opmerkelijke vormen blijkt  The Waves geen standaard appartementsblok te zijn. Waar komt de inspiratie voor dit ontwerp vandaan? “Dit project getuigt inderdaad van een sterk staaltje architectuur en gaat dankzij de zachte contouren op in zijn omgeving. Het gerenommeerde architectenbureau B2Ai verwijst met de organische vormen van de vier gebouwen naar de glooiende natuurelementen aan de kust zoals de zee, de golven, het strand en de duinen. En om zoveel mogelijk zonlicht op en langs de gebouwen te krijgen, zijn er ook geen voor- en achterkanten aan dit project. Elke kant benut optimaal zijn kwaliteiten en vangt de zon op een bepaald moment van de dag. Dit wordt nog versterkt door de hoekappartementen die aan twee kanten de zon binnenkrijgen. Zo komen hier in  The Waves zon, zee en groen harmonieus samen.

“Een vloeiend samenspel van zon, zee en groen in Oostende.”

 The Waves biedt een gevarieerd perspectief, niet alleen door de organische vorm van de volumes maar ook door zijn opbouw. De gebouwen krijgen een geschrankte hoogte en de volumes – plint, sokkel en lampion – worden uit overlappende bouwlagen samengesteld. We bouwen van west naar oost, waarbij elke fase op zichzelf een mooi afgewerkt geheel vormt. Dit past perfect bij de luxueuze woonbeleving die deze appartementen en hun omgeving bieden. Als Vastgoedgroep Degroote besteden we iedere keer opnieuw enorm veel aandacht aan de architectuur van onze gebouwen. Dit is meteen ook een belangrijke uitdaging voor de nabije toekomst. Wij zorgen ervoor dat onze nieuwbouwprojecten steeds een meerwaarde bieden aan de stad en zijn bewoners, met een architecturaal hoogstaand karakter, ruime pleinen of royale groenzones aan de voet en aantrekkelijke functies in de sokkel. Zo krijgt 'Salt' rond het circa 4.000m² publiek toegankelijk binnenplein, een vijftal winkels ter ondersteuning van de residentiële bewoners. Naast de krant zullen bewoners er bijvoorbeeld ook een broodje kunnen kopen.”

“Wij zorgen ervoor dat onze nieuwbouwprojecten steeds een meerwaarde bieden aan de stad en zijn bewoners.”

Wie zijn de mensen achter ‘Vastgoedgroep Degroote’? “We zijn een sterk en solide familiebedrijf – destijds opgericht door ons vader Xavier Degroote – met meer dan 45 jaar ervaring in deze sector. Ondertussen hebben mijn broer Jan en ik de verantwoordelijkheid in de projectontwikkeling en het bouwbedrijf overgenomen. Alle beslissingen worden samen genomen. Jan staat hoofdzakelijk in voor de technische kant van de bouw terwijl ik verantwoordelijk ben voor de projectontwikkeling. Samen stippelen we de strategie en visie van het familiebedrijf verder uit. Voor de realisatie van onze nieuwbouwprojecten kunnen we rekenen op een gedreven team van 60 medewerkers, die net zoals ons 'kwaliteit' hoog in het vaandel dragen.”


ADVIESKANTOREN Troonstraat 60 I Oostende Vindictivelaan 21 I Oostende 059 80 91 91

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart