Altro Vastgoed opent 2 nieuwe kantoren!

Altro Vastgoed opent 2 nieuwe kantoren!

Altro Vastgoed, specialist in residentieel vastgoed, bestaat 2,5 jaar en opende recent 2 nieuwe kantoren in Vlaanderen. In Heusden (Gent) werd het nieuwe hoofdkantoor in gebruik genomen en in Wetteren werd een 5e kantoor toegevoegd aan het netwerk. Zaakvoerders Dave Bracke en Kris Dyselinck hebben hun groeiplan voor de toekomst klaar.

Totaalservice in residentieel vastgoed

Altro Vastgoed richt zich op een totaalservice in residentieel vastgoed. Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Mochten we niet professioneel handelen op alle niveaus, dan stonden we niet waar we nu staan. Betrokkenheid is een belangrijke derde waarde. Dicht bij de klant én bij je collega’s staan: een fijne werksfeer straalt af op de kwaliteit van je werk, dat familiale karakter proberen we ten alle tijde te behouden.

Kwalitatief kantorennetwerk

Wij richten ons op een lokaal verankerd kantorennetwerk, centraal aangestuurd in eigen beheer, teneinde de kwaliteit van de dienstverlening in elke vestiging te kunnen garanderen. Deel uitmaken van een kwalitatief netwerk (Heusden, Aalter, Dendermonde, Mechelen en Wetteren) biedt ook een commercieel voordeel. We zien vaak dat één verkoop resulteert in verschillende, nieuwe transacties. Want telkens is er een partij die een nieuwe woning zoekt of die een woning wenst te verkopen. Met meerdere vestigingen is de kans groot dat je een deel van die afgeleide transacties binnen de groep houdt.

Nieuw hoofdkantoor in Heusden

We keken reeds lang uit naar een voldoende groot kantoor op een strategische ligging. We vonden dit op het dorpsplein in Heusden, centraal gelegen in de provincie én gemakkelijk bereikbaar via E17 en E40. Onze centrale diensten, Altro Services genaamd, worden gehuisvest in dit kantoor, wat de onderlinge communicatie zeker ten goede zal komen. Zij stellen alles in het werk om de makelaars optimaal te ondersteunen op het gebied van HR, finance, legal, marketing, ICT & administratie zodat onze makelaars zich kunnen focussen op hun kerntaken, namelijk het maximaal begeleiden van hun klanten. Ons model is voornamelijk gebaseerd op het investeren in mensen. Alles hangt af van het samenstellen van het juiste team op de juiste locatie.

Opportuniteit in Wetteren

Altro was reeds actief in Wetteren via onze kantoren in Heusden en Dendermonde, maar toch konden we de lokale vastgoedmarkt niet genoeg bewerken vanuit deze kantoren. Zolang we niet plaatselijk aanwezig zijn, kunnen we niet groeien. Bovendien blijft Wetteren, strategisch gelegen tussen Gent en Brussel, heel interessant op nieuwbouwvlak. We vonden in Daniël Van Der Schueren de ideale partner om Altro Wetteren op de kaart te zetten.

Kris Dyselinck en Dave Bracke

Klaar voor een nieuwe groeifase

Na een constante, organische groei sinds de opstart is Altro Vastgoed klaar voor een nieuwe groeifase. Ons model is gericht op expansie, ondersteund door marketing en innovatie. Wij willen ons profileren als one-stop-shop voor mensen op zoek naar residentieel vastgoed. Deze groeifase zal resulteren in de nodige schaalgrootte, waardoor de continuïteit en stabiliteit van onze groep verder verzekerd wordt, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. Door de groei van onze groep komen er nu middelen vrij om verder in onze innovatiestrategie te investeren.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart