Elbeko

Elbeko

Villa KD – Klassiek en tijdloos

Wij verhogen uw wooncomfort door een persoonlijke en professionele begeleiding van uw totaalproject. Onze gestructureerde aanpak en team van interne en externe experten brengt alle losse informatie samen. Voor de ruwbouw kan je rekenen op onze eigen metser ploegen en voor uw interieur heb je persoonlijke begeleiding van een interieurarchitect. Het resultaat is een homogene villa, waarin alles klopt en het zalig leven is.

De elbeko-visie

Het spreekt voor zich. Een bouwproces is complex en ‘kwalitatief bouwen’ valt niet simpelweg samen te vatten in enkele woorden. Je gerealiseerde woning moet jou, je gezin, je familie en vrienden op lange termijn plezier gunnen. In jouw unieke gerealiseerde woondroom bouw jij immers, samen met je gezin of met vrienden, verder aan leuke herinneringen. En dus neemt Elbeko ruim de tijd om je als bouwheer goed te leren kennen. Elbeko luistert, overlegt, optimaliseert net zolang tot jij als bouwheer voelt dat het helemaal goed zit. 

Elbeko heeft meer dan 50 jaar goed onderbouwde en technische bouwervaring. Met een team van experten: interieurarchitecten, ingenieurs, vakmannen, … zetten we graag onze tanden in jouw unieke woondroom tot in detail. Want zoals jij is er maar één. 

Tijdens het bouwproces kan jij als bouwheer op beide oren slapen. Een team van Elbeko-experten waakt over de vele aspecten zoals ontwerp en ruimte, functionaliteit en comfort, techniek en duurzaamheid. Reken maar op professionele aandacht voor elk onderdeel, ook als jij het niet zelf ter sprake brengt. Consider it done.

Villa PO – tijdloos en bijzonder stijlvol

Inspiratie, van landelijk wonen tot moderne woning

Hou jij van gesofisticeerde moderne eenvoud of kom jij liever thuis in een landelijke villa? Bouwen da’s wegdromen en grasduinen in een mix van inspirerende architectuur. Volg Elbeko op sociale media en laat je inspireren. Realiseer zo je eigen woondroom.

Bouwen op maat

Je persoonlijkheid is uniek en daar hoort ook je unieke visie op jouw woonplek bij. Totaalaannemer Elbeko realiseert je woondromen op maat, detail na detail, tot in de puntjes. En dat met meer dan 50 jaar technische ervaring, eigen experten en kwalitatieve partners. Bouwen da's fun. Kies voor zorgeloos bouwen met Elbeko. Kies voor beter wonen, beter leven.

De Elbeko bouwaanpak, efficiënt, persoonlijk, betrokken, …

1. Van goesting tot bouwaanvraag

Elbeko bouwt helemaal op maat en dus nemen we de tijd om je beter te leren kennen. Met oprechte aandacht luisteren we naar je woondroom. Heb je reeds een plan van je architect op zak, dan duiken we er samen in. Heb je nog geen architect? Dan stellen we je graag iemand voor. Je contactpersoon bij Elbeko volgt betrokken mee en adviseert je over je woonsfeer, interieurontwerp, materialen, techniek, …

2. Verfijnen, van offerte tot interieurontwerp, tot in detail

Bouwen is een complex proces. Met totaalaanemer Elbeko aan je zijde, fiets je er zorgeloos door. Na het verfijnen van het voorontwerp, zorgt Elbeko voor een transparante totaalofferte. Na de goedkeuring van de offerte wordt je woondroom technisch uitgewerkt door de inhouse studiedienst van Elbeko in nauwe samenwerking met je architect. Je dossier wordt vervolledigd en in detail voorbereid. Van stabiliteitsstudie, EPB-berekeningen tot uitvoeringsdetails op technisch en esthetisch vlak, van A tot Z.

3. Uitvoeren

Goed begonnen, da's half gewonnen. Als totaalaannemer reserveert Elbeko de nodige tijd voor de grondige voorbereiding om je woondroom op maat te realiseren. Ook in de uitvoeringsfase laat Elbeko, samen met je architect, aannemer en bouwheer. Proactief bespreken garandeert je als bouwheer een vlotte uitwerking. Geen onbelangrijk detail, de ruwbouwfase van je woondroom wordt volledig gerealiseerd door de eigen ruwbouwploegen van Elbeko. Dit laat Elbeko als aannemer, toe je bouwproces beter te beheersen en bij te sturen waar nodig, veel verder dan het louter coördineren. 

Samen met de Elbeko-interieurarchitect kies je alle materialen en via de aangepaste offerte hou je het overzicht op de impact van je keuzes op de prijs. Intussen houdt je contactpersoon de timing en de continuïteit op de werf nauwlettend in de gaten. Het gaat vooruit.

Villa POL – Vakantiegevoel in verfijnde minimalistische villa

4. Beter leven

Bouwen is een belangrijke fase in je leven die je jarenlang wooncomfort moet garanderen. Elbeko realiseert op maat, detail na detail met jou als bouwheer aan het stuur en het Elbeko-team als efficiënte navigatie

En dan is het zover. Je woning wordt opgeleverd. Hier zal je samen met gezin, familie en vrienden unieke herinneringen bouwen. Na een technische rondgang overhandigt je Elbeko-contactpersoon je met trots de sleutel van je woondroom op maat. Gefeliciteerd! Geniet er met volle teugen van!


Lindestraat 13 I 9240 Zele I T 052 45 95 40 www.elbeko.be I info@elbeko.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart