A Propos Wooncultuur

A Propos Wooncultuur

OVER ROYAL BOTANIA

Dit luxueuze merk is er voor iedereen die van verfijning houdt. Het Belgische merk Royal Botania inspireert ons steeds met de nieuwste outdoor woontrends.
KONINKLIJKE BOTANISCHE TUINEN

Royal Botania is opgericht in 1992 door Kris Van Puyvelde en Frank Boschman. Kris en Frank studeerden beiden voor ingenieur aan de universiteit. Een paar jaar later ontmoetten ze elkaar weer en beiden wouden een bedrijf starten. Ze sloegen de handen ineen en zo ontstond Royal Botania. De naam verwijst naar hun inspiratie bron: botanische tuinen. Royal Botania werd vooral bekend door het interessante gebruik van teakhout bij de productie van outdoor meubelen. Hierdoor maakten ze een internationale signature en kennen we het merk zoals het vandaag is.
DETAILS MAKEN PERFECTIE, MAAR PERFECTIE IS GEEN DETAIL

Royal Botania biedt een wijd gamma aan tuinmeubelen en bijpassende parasols aan. Elk product moet aan hoge vereisten voldoen. Ze moeten resistent zijn tegen de woestijnhitte in Dubai, de Canadeese strenge winters en aan de hoge UV- bloodstelling in Australië. Om te voldoen aan de hoge vereisten wordt elk product vanaf de creatie tot de 'after sales' in de gaten gehouden.

Heb je zin gekregen om te ontspannen in de koninklijke tuinmeubels van Royal Botania? Ontdek ons aanbod.


OVER MANUTTI

Op een heerlijke zomerdag wil je niets liever dan in je buitensalon ontspannen. Zonnebril op je neus, windje door de haren en die heerlijke zonnestralen op je huid. Het exclusieve tuinmeubilair van Manutti zorgt ervoor dat je het beste uit de zomer haalt.
MADE IN BELGIUM

Manutti is een merk dat zijn label ‘Made in Belgium’ alle eer aandoet. CEO Stephane De Winter richtte het bedrijf op in 2002. Stephane is opgegroeid in de wereld van stoffen en vezels, de vader van Stephane had een vlasvezelverwerkingsbedrijf. De eerste grote stap in Stephane zijn carrière was een samenwerking met een meubelfabrikant. Stephane verkreeg internationale allure voor zijn uitstekend werk. Al snel merkte hij de groeiende vraag van buitenmeubilair op, dit was de start van Manutti. De naam Manutti is een knipoog naar Stephane zijn zoon, Manu, en zijn liefde voor Italiaanse verfijning.
MIXEN EN MATCHEN

Dankzij de creatieve ontwerpen kan je Manutti tuinmeubelen steeds mixen en matchen. De creaties zijn niet alleen geschikt voor buitengebruik, je kan de meubels evengoed binnen gebruiken. Sinds het begin heeft Stephane De Winter sterk ingezet op onderzoek en ontwikkeling waardoor het bedrijf een pionier werd in het gebruik van imitatielederen bekleding en fijne stiksels. Daarnaast bevat elke Manutti-collectie accessoires om je terras nog net dat iets extra’s te geven. Ontdek ons aanbod tuinmeubelen en accessoires van Manutti.


OVER OFYR

Overal ter wereld komen mensen samen rond de OFYR. In Zwitserland verzamelen mensen zich na een lange dag skiën rond de OFYR voor een glas glühwein en in Spanje maakt men gezamenlijk paella op de OFYR. De OFYR is dus geschikt voor elke situatie en verenigt mensen met elkaar.
AVONTUURLIJK KOKEN

OFYR is een Nederlandse aanbieder van vuurschalen opgericht door Hans Goossens in 2015. Een zoektocht naar de perfecte grill leidde tot het fantastische concept van de OFYR. De vuurschalen werden al snel geprezen door hobbykoks en professionals. Zelf zegt Hans dat “koken met de OFYR een avontuurlijke manier van koken is. We houden er eigenlijk gewoon van om een goed vuurtje te stoken.”
HET IS EEN OUTDOOR LIFESTYLE CONCEPT

De OFYR is getransformeerd tot een outdoor lifestyle concept. En ja hoor, bij A Propos zijn we er ook helemaal fan van. Het tijdloze design van de OFYR zorgt ervoor dat het een mooie aanvulling is voor elke tuin. Maar hoe werkt de OFYR nu? De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand dat gebruikt wordt als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een verloop uit, waardoor de kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Je kan dus heel divers koken: van eieren bakken tot het grillen van een biefstuk. Dankzij de drie modulaire delen kan je de OFYR makkelijk verplaatsen en opruimen. Nog een pluspunt is dat de OFYR zo goed als onderhoudsvrij is: vetten en etensresten verbranden in het vuur, waardoor het enkel nodig is om met een vochtige doek eens over de schaal te gaan.

Zin gekregen om een vuurtje te stoken met de OFYR? Ontdek ons aanbod vuurschalen van OFYR.


OVER JOLI

De functionele designmeubelen van Joli zijn allemaal van Belgische bodem. Als sinds 1996 slaagt Joli erin om zowel tijdloze als trendy designs te creëren. Meer dan twintig jaar na de opstart blijft het merk verrassen met elegante en bijzondere binnen- en buitenmeubelen.

Joli maakt gebruik van duurzame materialen zoals inox, aluminium, keramiek en metaal waardoor de meubels een tijdloze uitstraling krijgen. De meubelen zijn niet enkel heel erg mooi, maar ze zijn ook makkelijk te onderhouden, milieuvriendelijk, duurzaam en beschermd tegen krassen en slijt. De unieke materialen zijn van 100% Belgische kwaliteit en makelij. Ze geven de meubelen van Joli de unieke, eigentijdse look waarvoor het merk bekend staat.
TREK JE INTERIEUR DOOR NAAR BUITEN

De meubelen van Joli komen dankzij hun grote functionaliteit en strak design zowel binnen als buiten goed tot hun recht. Daarom bestaat er bij Joli geen onderscheid tussen binnen- en buitenmeubelen. Dankzij de duurzame materialen zijn alle meubelen ook buitenshuis makkelijk te onderhouden en kunnen ze weer en wind doorstaan. De tafels en stoelen van Joli hebben een modern karakter, maar brengen tegelijk warmte gezelligheid met zich mee. Zowel lekker knus binnen als buiten op je terras!

Een TOPPER van Joli is de Wire tafel met Xeramica blad, zowel met rechthoekig, ovaal als rond tafelblad. Deze is dankzij de marmerlook en zijn kras- en vlekbestendige eigenschappen ideaal voor zowel binnen als buiten. Zet er de unieke Wire stoelen onder en de set is compleet.

Daarnaast zijn wij ook grote fan van de Chagall stoelen. Deze zijn verkrijgbaar in kunstleder, easycare stof of velvet stof met drie soorten onderstel: de X-base, de spinning en de nieuwe lijn met sledevoet.


Made for shade & cosiness
Als gevestigde waarde wereldwijd biedt Jardinico parasols van top kwaliteit voor zowel residentiële projecten als de contract markt.
Dit seizoen openen we de deuren naar een perfect invulling voor elke buitenruimte. Het huidig aanbod is aangevuld met enkele unieke collecties tuinmeubelen. Steeds met kwaliteitsvolle materialen, het beste comfort en fijnste design.

A Propos wooncultuur

Denen 6, 9080 Lochristi

Openingsuren

Dinsdag tem. Donderdag: 09:30 – 12:30 & 13:30-18:00

Vrijdag & Zaterdag: 10:00 – 18:00

Tel: +32 9 326 02 59

Email: info@a-propos.be

Website: https://a-propos.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart