DOMUS AUREA GENT

DOMUS AUREA GENT

EXCLUSIEF APPARTEMENT – VLAANDERENSTRAAT

EEN INTERNATIONAAL BEKROOND MEESTERWERK

De Vlaanderenstraat schrijft haar eigen hoofdstuk in de architectuurgeschiedenis. In deze monumentale straat, in de bruisende binnenstad van Gent, vindt u het prestigieuze nieuwbouwproject Domus Aurea. Het architectenduo Govaert en Vanhoutte leverde met dit project een internationaal bekroond meesterwerk af, bestaande uit een prestigieuze handelsruimte en twee uiterst luxueuze appartementen met verscheidene terrassen en verbluffende zichten.

Als Popular Choice Winner kaapte Domus Aurea de Amerikaanse Architizer A+ Award weg. Domus Aurea werd dan ook ontworpen volgens het principe van de gulden snede, net zoals alle 19de eeuwse gevels in de historische Vlaanderenstraat. Hierdoor levert het project het nagenoeg perfecte evenwicht tussen de introductie van hedendaagse top-architectuur en het respect van het historische uitzicht van de gevelrij.

Domus Aurea werd naast de uitdagende gulden snede ook ontworpen volgens het principe “what you see, is what you get”. Het architectenduo wilde eerlijke architectuur neerpoten via strak minimalisme. Betonnen kaders met in- en uitspringende binnenruimtes kwamen tot stand. Het overbodige werd weggelaten.

Landbergh is vereerd u het duplexappartement van Domus Aurea te mogen voorstellen. Dit hoogst exclusieve appartement is zeer royaal ingedeeld met een afzonderlijk nacht- en daggedeelte en verscheidene terrassen. Het nachtgedeelte is gesitueerd op de eerste verdieping en omvat een home fitness met welness, tal van in- en doorloopkasten en twee riante master bedrooms met telkens hun en-suite badkamer. Het daggedeelte bevindt zich op de tweede verdieping en biedt zowel een warme als een koude keuken, een home cinema, royale was- en bergruimte en een hoogst uitzonderlijke, doorzon leef- en eetruimte. De verscheidene terrassen bieden daarenboven spectaculaire zichten op de historische stad.

Met haar locatie tussen het Zuid en de drie torens, biedt de Vlaanderenstraat een bijzonder vlotte en directe bereikbaarheid. Bovendien geeft de residentie tevens uit langs de Notarisstraat waar de twee ondergrondse parkeerplaatsen bereikbaar zijn via de autolift.

De oplevering van deze volledig afgewerkte eigendom is verwacht voor de zomer van 2020.


Contacteer ons op 09 225 25 24 of surf naar www.landbergh.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart