Stel je droom niet langer uit

Stel je droom niet langer uit

Nouv’eau maakt uw inox zwembad of waterpartij op maat, renoveert uw bestaand zwembad en zorgt voor een tot in het detail uitgewerkte randafwerking.

Door passie gedreven en gewapend met ervaring creëert Nouv’eau uw totaalproject alsof het voor onszelf zou zijn.

Nouv’eau is één aanspreekpunt die de violen met de betrokken partijen gelijk stemt, zo hoeft u enkel maar uit te kijken naar de realisatie van uw droom.

Esthetiek

Rvs of inox is een materiaal met uitstraling, door het tijdloos karakter past het bij zowel moderne als rustieke woningen. De unieke kleur van het water oogt heel natuurlijk, waardoor het inox zwembad mooi opgaat in de omgeving.

Duurzaamheid en onderhoud

Een zwembad kan uit verschillende materialen vervaardigd worden. U stelt zich de vraag of het design u bevalt maar ook of het om een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing gaat. En niet minder belangrijk: of u waar voor uw geld krijgt.

Uit budgetoverwegingen wordt vaak gekozen voor polyester of beton. Maar op termijn brengen deze materialen heel wat onderhoud- en herstellingskosten met zich mee. Wanneer u betaalt voor een zwembad dat permanent in uw tuin geïntegreerd wordt, wilt u er zeker van zijn dat u er voor lange termijn zorgeloos van kunt genieten.

Inox vergt nagenoeg geen onderhoud en geen herstellingen in tegenstelling tot andere materialen. Het is sterk, duurzaam, waterdicht, breekt niet, krimpt niet, brokkelt niet af en wordt niet poreus. Het gladde en poriënvrije oppervlak van inox zorgt ervoor dat er geen algen en micro-organismen gevormd worden op de wanden en bodem van uw zwembad. Het, in vergelijking met andere materialen voor zwembadbouw, beperkte gewicht en de flexibiliteit zorgt voor heel wat architecturale mogelijkheden.

Voor een relatief hogere kostprijs krijgt u dus een onverslijtbaar en uiterst onderhoudsvriendelijk zwembad op maat!

Roestvast staal

De roestvaste eigenschap van rvs of inox komt door de natuurlijke beschermlaag, deze wordt onmiddellijk gevormd in een oxiderende atmosfeer; lucht, water of elke vloeistof die zuurstof bevat. Deze beschermende laag verzegelt het metaal en beschermt het tegen verdere oxidatie. Nouv’eau gebruikt inox met een 316L legering, deze is het meest geschikt voor zwembaden.

Energie en milieu

Door de weerkaatsing van de zonnestralen op de inox bodem en wanden wordt het water natuurlijk opgewarmd. Onze inox zwembaden worden volledig (bodem en wanden) geïsoleerd met 4cm dikke platen uit geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS) en een 4cm dikke laag gespoten polyurethaan (PU). Het wateroppervlak wordt afgedekt met een isolerend of solar rolluik.

Zo slaagt Nouv’eau erin om het warmteverlies van uw inox zwembad tot een minimum te herleiden.

Onze inox zwembaden zijn niet alleen energiezuinig maar bovendien ook 100% recycleerbaar, zo beperkt u uw ecologische voetafdruk.

Samengevat

Een opsomming van de belangrijkste voordelen:

  • Korte montagetijd op de werf
  • tijdloos design
  • unieke kleur van het water
  • onderhoudsvriendelijk
  • hygiënisch
  • onverslijtbaar
  • geen vorstschade
  • UV–bestendigd
  • gegarandeerd waterdicht
  • natuurlijke opwarming
  • volledig geïsoleerd
  • milieuvriendelijk.


Nouv’eau bv

Philippe D'hont
Klapstraat 10a
9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)
tel 09 277 91 94
fax 09 277 91 95
gsm 0478 366 870
e-mail: philippe@nouv-eau.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart