REAL DE LA QUINTA

REAL DE LA QUINTA

EEN UNIEK PROJECT VOOR LEVENSGENIETERS, GOLFERS & INVESTEERDERS

Unieke locatie

Real de La Quinta ligt in de golfvallei van Nueva Andalucia en Benahavis, aan de voet van natuurgebied Sierra de las Nieves en grenzend aan een Unesco biosfeer reservaat. Het project biedt rust, privacy en betoverende zichten over de omringende bergen en golfvelden tot aan de Middellandse Zee, Gibraltar en de Noord-Afrikaanse kust. Door de 2 toegangswegen zijn de elegantie van Marbella en de glamour van Puerto Banus op slechts een paar minuten te bereiken. De ligging in een ‘low density zone’ sluit overbebouwing totaal uit en zorgt ervoor dat het project altijd zal genieten van de adembenemende uitzichten en omgeving.

Uniek concept

Real de La Quinta is een uniek residentieel resortproject op zo’n 200 hectare met appartementen en in een later stadium ook villa’s. In het beveiligde project vinden we een luxe boetiekhotel, restaurants, winkels, een golfacademie met flash-golfbaan, tennis- en padelvelden, een wellness, manège, boomgaarden en een kunstmatig aangelegd meer van 400 bij 80 meter met prachtige strandfaciliteiten en voorzieningen voor niet-gemotoriseerde watersporten. Echt aan alles is gedacht.

Uniek milieuvriendelijk ontwerp

In het ontwerp van Real de La Quinta werd met alles rekening gehouden om het project te laten integreren in de idyllische omgeving. De architectuur is een perfecte mix van traditioneel Andalusisch met tijdloos modern design. Het gebruik van natuurelementen zoals hout en de typische grijs-groene rotssoort van de omgeving worden naadloos gecombineerd met hedendaagse materialen zoals glas en beton. Uiteraard zijn alle woningen ook uitgerust met domotica. Real de La Quinta onderscheidt zich verder door als eerste volledige project in Spanje het Breeam-duurzaamheidscertificaat te behalen, waardoor dit project een enorme voorsprong neemt op anderen.

Rendement verzekerd

De ontwikkelaar van Real de La Quinta heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in verhuur- en conciërgediensten. Deze service, gecombineerd met luxe afgewerkte woningen, de natuurlijke omgeving, de fantastische zichten en de infrastructuur maken van Real de La Quinta een echte investeringsopportuniteit. Dit project wordt volgens VAMOZ MARBELLA een van de nieuwe trekpleisters voor levensgenieters.

Contacteer ons voor meer informatie, prijzen en plannen aangaande dit unieke project.

U KUNT VAMOZ MARBELLA 24/7 CONTACTEREN VIA INFO@VAMOZMARBELLA.COM OF 0034 664 102 043

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart