Exclusieve vastgoedproject op een toplocatie in het centrum van Gent

Exclusieve vastgoedproject op een toplocatie in het centrum van Gent

Dit exclusieve vastgoedproject omvat 7 twee slaapkamer appartementen op een toplocatie in het centrum van Gent. De residentie is opgedeeld in 3 villa appartementen langs de Leie en 4 ruime appartementen aan de Kortrijksepoortstraat.

De appartementen zijn omgeven door groen en water en geven een prachtig zicht op de oude Bijloke. Dit kleinschalig project heeft een moderne, tijdloze look en is voorzien van een zeer hoge afwerkingsgraad. Elk appartement heeft tevens een groot terras. Mogelijkheid tot aankoop van garageboxen. Bent u op zoek naar een exclusief appartement te koop te Gent, dan is dit zeker een aanrader! Voor meer info bel 0475/98.28.99 of mail ons op: info@vastgoeddebaenst.be


Vastgoed Debaenst

Kortrijksesteenweg 134 9000 Gent +32 9 221 34 34 +32 9 221 34 35 info@vastgoeddebaenst.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart