Fast, Italian way

Fast, Italian way

Fast is een Noord-Italiaans familiebedrijf dat zich toelegt op het maken van outdoor meubelen. Het werd opgericht in Vestone (Lombardije) in 1995. Geïnspireerd door de natuur richt het zijn blik op de toekomst en de globalisering.

Hun stijl is herkenbaar door het gebruik van aluminium: licht in gewicht en makkelijk te manipuleren. Dit veelzijdige materiaal is ook eindeloos recycleerbaar, een eigenschap die bijdraagt aan hun ecologisch imago.

ALLSIZE-COLLECTIE VAN ALBERT LIEVORE: EETTAFELS IN ALLE MATEN EN KLEUREN.

De AllSize-eettafels zijn niet zomaar eettafels. Ze onderscheiden zich doordat je ze kan personaliseren. Je kiest dus zelf de hoogte van de tafel, alsook het tafelblad. Zo stel je de eettafel van je dromen samen. AllSize heeft een rigoreuze en geometrische stijl. Het tafelblad is verkrijgbaar in porselein-, keramiek-, hout- en ‘steen-effect’-afwerking. Dit wordt gemonteerd op een frame van aluminium, wat op zich een een contrasterend effect teweeg brengt tussen de materialen. De voeten, het frame en de steunen zijn vervaardigd uit hoogwaardig extrusie-aluminium. Er is ook een standaardversie beschikbaar, die wordt geleverd met een aluminium tafelblad in hetzelfde kleur als het onderstel.

FOREST-COLLECTIE VAN ROBBY CANTARUTTI & PARTNERS: EEN UNIEKE REEKS STOELEN.

De stoelen zijn herkenbaar aan hun elegant en iconisch design. Ze zijn vervaardigd uit extrusie- en giet-aluminium en verkrijgbaar in een brede waaier stijlvolle kleuren. Deze collectie omvat stoelen (met of zonder armleuning), schommelstoelen, loungestoelen (met of zonder armleuning) en ook krukjes. De zittingen combineren natuur en technologie en kunnen zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Ze hebben een minimale, gedistingeerde stijl waardoor ze perfect passen in een residentiële of een professionele omgeving.

ZEBRA-COLLECTIE VAN LIEVORE ALTHERR: VOOR FANS VAN EEN GESTREEPT LICHTSPEL.

Een ontmoeting tussen enerzijds de stevigheid van het materiaal en het lichte gewicht van de ontwerpen. In de Zebra-collectie wordt het gegoten aluminium gestructureerd door een eliminatie-proces, waardoor een spel ontstaat van blokken en holtes die, verlicht door de zon, betoverende geometrische vormen op de grond werpen. Voor extra comfort zijn er kussens verkrijgbaar voor de zitting en de rugleuning, bekleed met stoffen die geschikt zijn voor buitengebruik: bestand tegen water, vlekken, UV-stralen en wrijving. De Zebra collectie, geschikt voor zowel residentieel als projectgebruik, bestaat uit: fauteuils, stoelen met een armleuning en lounge-fauteuils. Ook zijn er de Up&Down tafel (in drie hoogtes verstelbaar), bijzettafels met aluminium of HPL bladen en salontafels.

NINFEA-COLLECTIE VAN ALBERT LIEVORE: EEN UNIEKE REEKS BUITEKASTEN.

Comfort, esthetiek en functionaliteit zijn drie hoekstenen waarmee men rekening moet houden bij het creëren van een functionele en gezellige buitenhoek. De inrichting moet aantrekkelijk zijn, maar ook geschikt voor verschillende omgevingen en situaties. Buitenkasten spelen een sleutelrol omdat ze op elk tijdstip van de dag kunnen worden geopend en gesloten, waardoor bepaalde items verschijnen of verdwijnen.

Ninfea is de nieuwe lijn Fast-buitenkasten. Naast hun functie als buitenkast vormen deze ook een afscheiding tussen ruimtes en situaties. Het gegraveerde patroon van de deuren doet denken aan hetzelfde plantenthema als bij de andere Fast-producten. Een esthetische keuze waardoor Ninfea compatibel is met alle andere collecties. Het voorziet de buitenkasten van een onderscheidend en harmonieus effect.

De Ninfea collectie bestaat uit: dressoirs met of zonder opstaande rand. Afgewerkt met een krasvast blad, Push&Pull sluitingen en verstelbare poten.


RECHTS VAN DE KERK PASTORIESTRAAT 3 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@RECHTSVANDEKERK.BE WWW.RECHTSVANDEKERK.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart