Sneak preview: dé tuintrends van 2022

Sneak preview: dé tuintrends van 2022

Door afgelopen tijd zijn we ons meer dan ooit gaan realiseren dat een fijn huis zo belangrijk is. Maar soms komen de muren op je af en heb je even licht en ruimte nodig. Of dit nu in de vorm van een tuin, balkon of dakterras is. Alle buitenruimte is heerlijk! Jouw privé domeintje pimpen zodat jij je er helemaal relaxt voelt, dat is de trend van komend jaar. Wat hiervoor nodig is en gebruikt gaat worden, dat leggen we uit.

Kleur: de kleurtip voor dit jaar is … groen! Buiten willen we natuurlijk planten, bloemen en bomen om ons heen, maar ook voor meubels en accessoires kiezen we voor groen. Dit gecombineerd met beige, crème en eventueel grijstinten zorden voor een rustig en subtiel effect.

Weer is geen issue: we proberen met z’n allen het buitenseizoen zo lang mogelijk te maken. De hipste vuurkorven, buitenkachels en overkappingen zien we overal terugkomen. Gecombineerd met loungezetels, plaids en een lekker glaasje wijn komen de winter lekker door!

Verticaal: ook indien je niet over een ruim terras beschikt, kun je toch het groene gevoel vergroten. Niet alleen horizontaal, maar ook verticaal kunnen we hiervoor volop klimop, hangplanten en hout tegen de wand plaatsen!

Binnen is buiten: binnen wordt ons huis steeds slimmer, maar ook dit kun je doortrekken naar buiten. Het smart-home systeem kan gewoon worden aangesloten op de buitenverlichting. Ook al eens nagedacht over het installeren van buitenboxen? Zo kun je nagenieten van je favoriete zomerhits of loungemuziek


facebook.com/tuinconceptenjeremyhaelters Gsm 0479 36 25 85

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart